Forskellen mellem plast læbestift tube kosmetiske emballagematerialer og aluminium læbestift tube emballagematerialer

Forskellen mellem plast læbestift tube kosmetiske emballagematerialer og aluminium læbestift tube emballagematerialer

almindeligelæbestift tube kosmetisk emballagematerialer er lavet af tre materialer: papir læbestift tube, aluminium læbestift tube og plast læbestift tube.Papirlæbestifter er mere miljøvenlige, men er måske ikke så vandtætte og fugttætte som plastik- og aluminiumslæbestiftrør.I dag vil jeg fokusere på at tale med dig om forskellen mellem plastik læbestift tube kosmetiske emballagematerialer og aluminium læbestift tube emballagematerialer.

Almindelige kosmetiske emballagematerialer til læbestiftrør omfatter papirlæbestiftrør, aluminiumslæbestiftrør og plastiklæbestiftrør.Forskellene mellem dem er som følger:

Materiale: Papirlæbestiftrør er lavet af papirmateriale,aluminium læbestift tubeer lavet af aluminium metal, og plast læbestift tube er lavet af plast materiale.

Udseende:Papir læbestift rørbehandles normalt ved trykning og andre processer og kan præsentere forskellige mønstre, mønstre og farver;Aluminiumslæbestiftrøret har en metallisk tekstur, er enkelt og stilfuldt;Plastlæbestiftrør har normalt rige udseendebehandlinger, såsom sprøjtning, print osv., som kan opnå flere designeffekter.

Vægt og tekstur: Papirlæbestiftrør er lettere, mens aluminiumslæbestiftrør er tungere og mere strukturerede;Vægten og teksturen af ​​plastiklæbestiftrør ligger mellem papir og aluminium, og normalt derimellem.

Beskyttende ydeevne: Aluminiumslæbestiftrøret har gode forseglings- og vandtætte egenskaber og kan effektivt beskytte læbestiften mod fugt og oxidation;Papirlæbestiftrør og plastiklæbestiftrør kræver foring eller andre lækagesikre foranstaltninger for at øge beskyttelsen.

Genanvendelighed: Papirlæbestiftrør kan normalt genbruges og har mindre indvirkning på miljøet;Aluminiumslæbestiftrør kan genbruges, men genanvendelsesprocenten er lav, og genbrugsprocessen bruger meget energi;plastik læbestiftrørkan også genbruges Genbrug, men skal også være opmærksom på sortering, genbrug og miljøvenlig behandling.

Vælg det passende læbestiftsrørmateriale baseret på faktorer som produktpositionering, målgruppe, designbehov, bæredygtig udvikling osv.


Indlægstid: 25. september 2023