Hvordan bruger man kosmetisk lotionpumpehoved?Hvordan man bruger det korrekt

0C316773C5EC811F9E2FD60842365E6D (1)

Kosmetisklotion pumpehoveder findes i de fleste kosmetiske emballager, hvilket kan gøre det lettere for folk at tage kosmetik.Men nogle gange vil pumpehovedet blive beskadiget, hvis det ikke bruges korrekt.Så hvordan bruger man det kosmetiske lotionpumpehoved?

1. Når du bruger kosmetik, skal du trykke påpumpehovedforsigtigt.Hvis du bruger for meget kraft, vil det medføre, at der sprøjtes for meget kosmetik ud ad gangen, hvilket vil medføre spild af kosmetik og beskadige pumpehovedet.

2. Vær opmærksom på at stramme flaskehætten, når du bruger det kosmetiske lotionpumpehoved.Hvis flaskehætten ikke er tæt, vil kosmetikken let blive forurenet.Hvis kosmetikken bliver brugt igen, vil det skade vores hud.

3. Hvis pumpehovedet på den kosmetiske lotion er gået i stykker, kan du erstatte det med et nyt, men det udskiftede pumpehoved skal passe til flasken.Hvis det udskiftede pumpehoved slet ikke kan passe tæt på kosmetikflasken, vil lugten af ​​kosmetik spredes, Samtidig vil det også forårsage forurening af kosmetik.

Kort sagtkosmetisk pumpeskal bruges korrekt for at sikre dens normale funktion, og vær opmærksom ved brug.

Når du vælger enlotion pumpe, en ting at overveje er dets materiale.Lotionpumpen består hovedsageligt af to dele, den ene er skallen og den anden er pumpekernen.Lotionpumper varierer i pris og kvalitet afhængigt af materialet.Et godt lotionpumpehus kan være lavet af ingeniørplast eller PET (polyester), mens pumpekernen er lavet af rustfrit stål eller trykstøbt aluminium, som ikke blot har en lang levetid, men også opfylder miljøkrav.Men vær opmærksom på, at de materialer, der bruges i noglebillige lotionpumperopfylder muligvis ikke miljøbeskyttelsesstandarderne, og indholdet kan også blive genforurenet.

Når vi køber en lotionpumpe, skal vi være opmærksomme på egenskaberne ved godt materialevalg, praktisk form, tilpasningsevne og betjeningsevne, ordrebevaring og stabilitet for at vælge en omkostningseffektiv lotionpumpe og forbedre produktkvaliteten.


Indlægstid: 15. maj 2023